Velkommen til siden, hvor fotografiet er i højsæde....

Mødested:
Du finder Svendborg Fotoklub i vores klublokaler i Ryttergården, Ryttervej 68, 5700 Svendborg.

Tidspunkt:
Svendborg Fotoklub mødes på Tirsdage i lige uger fra klokken 19.30 til 21.30-22.00.
Ved arrangementer og lignende kan tidspunkt og dag være ændret, se halv-års plan eller spørg i klubben.

Medlemskab:
Et medlemskab koster 300.00 kroner per halv år. Inkluderet i prisen er også et medlemskab af
Selskabet for Dansk Fotografi (SDF). Hvilket samtidigt giver adgang til at deltage i Fælles Fynske
Fotokonkurrencen og selvfølgelig kaffe og kage på klubaftener :)

Medlemmer:
Svendborg Fotoklub har i ca 20 medlemmer.
Alderen spænder fra unge til ældre, både kvinder og mænd og alle er velkommen.

Aktiviteter:
Svendborg Fotoklub har arrangementer, foredrag, interne konkurrencer samt deltagelse i eksterne.
Vi har ofte billedkritikaftener, snak om digital billedbehandling, fotografering indenfor forskellige kategorier
(Macro, portræt, m.v.)
Ind i mellem tager vi på fototure, både korte på klubaftner samt længere (weekends).

Submenu